Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Алфа Ромео 145 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Алфа Ромео 145 1.3 боксер

Привет колеги.Проблема с алфичката ми е следния:
    Когато е студена(не е работила 1 час)има едно страхотно тресене,когато я запаля(мотора се тресе яко).Изчавам я 5 мин да поработи и се оправя...Смених свещи и пак същотоПосле елкон и се оказа,че няма проблеми по тоците.А "майстори неможаха да ми влезнат в компютъра...Та това клатене много ме тормози и ще ви бъда много благодарен ако ми съдействате! Благодаря ви!

Абе то ако клати когато е студена значи има проблем с нещо,може би датчика за температурата на мотора да показва грешно и да прекъсва нещо.Дай малко повече инфо как загрява доколко градуса,има ли газ и да видим.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Ами газ няма.Загрява в нормите

Comment

А кабелите ти как са,гледал ли си да не правиш дикотека под капака.Нямаше да е лошо да замериш датчика,но е заврян няма да ти казвам къде,защото ако подава сигнал че е топла а тя е студена може да бърка нещата и да не се хване на диагностика защото колата ще е загряла.
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Ами спрямо това,което ми казаха майсторите всичко по тоците е добре

Comment

Ами не знам аз за това се сещам,а ако кажеш студена ли я включиха към елкона може и да се сетиш какво имам в предвид.

Comment

Нищичко немога да се сетя колега,младок съм и не разбирам много много(едва на 19 години) А колкото до това дали студена са я закачили-незная,оставих им я вечерта преди затваряне и са я качили сутринта(не съм присъствал)

Comment

Aми явно не е датчика но аз нямам друга идея.sorry

Comment

Благодаря ти!

Comment

Ами по принцип и моя 2-3 минути е по шумен сега "докато си нареди цилиндрите",но нищо сериозно.

Comment

А като е загряла колега при по-рязко подаване на гас или при дадени моменти при паркирване някакви леки детонации има ли,моята беше прескочила зъб и центровката и се беше преебала и уж нормално си върви но осещах сякаш нещо....като цяло как е с вървенето ?
                      Освен центровката се сещам и за бензинова помпа ако налягането и е поотслабнало дюзи за чистене дросел.....като цяло ако и направиш една такава профилактика с почистване и мерене на налягането на бензина мисля ще се установят нещата!
                      Last edited by Perdaha; d.m.y г., 20:49.
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                        А като е загряла колега при по-рязко подаване на гас или при дадени моменти при паркирване някакви леки детонации има ли,моята беше прескочила зъб и центровката и се беше преебала и уж нормално си върви но осещах сякаш нещо....като цяло как е с вървенето ?
                        Освен центровката се сещам и за бензинова помпа ако налягането и е поотслабнало дюзи за чистене дросел.....като цяло ако и направиш една такава профилактика с почистване и мерене на налягането на бензина мисля ще се установят нещата!
                        Сменяй кабели и свещи
                        145 1.6 boxer 96g ex
                        BMW E60 2.5i 2008

Comment

Сменил съл свещите,а елкона казва,че няма проблеми по тоците...

Comment

Стъпково моторче?Ако е много мръсно да се почисти.То отговаря за ниските обороти/регулира въздуха/ на празен ход.
                            Алфа 145 1.6 София

Comment

Та сега днеска установих,че след тия майстори колата върви още по-зле!Буквално като трактор,както и започна да мени оборотите 1000-2000...

Comment

Working...
                              X